God morgon


 
Börjar dagen med en favorit, titanic.

gårdagen var kul, lite för kul.Julafton


Här har ni mitt och Malins julkort , hepp hepp.

Juletid

Idag är det 4:e advent. Haha, ett skämt att ens kalla detta december.

Imorgon ska jag åka och möta upp pappa Björn , mamma ,syrran och Tony. 

De sitter på ett flyg nånstans nu tror jag. 
Kommer inte fatta det förns jag står där och ser dem. Och på tisdag är det jul , då kommer det lite folk hit på massaaaaa mat. Kommer bli en mysig, men varm, väldigt varm jul.

Juste, drog bort stortånageln igen. Så typiskt hahaha. 


Soundtrack av mitt liv

Började igår tänka på vad jag skulle vilka ha för låt på min begravning när jag dör nån gång. En låt som ska summera mitt liv, mig själv.

Svårt.
Gillar ju den från Gardells TATUH, "mitt enda liv"

Jag tror jag skulle vilja ha en spellista med några låtar som får vara the soundtrack of my life. Lämna en kommentar till varje låt, eller inte.

Fatta fett, ett soundtrack till sitt liv. Undra om det skulle låta annorlunda om någon annan gjorde det åt en, vem som Hellst. Fan vad kul att få höra ens soundtrack av livet från olika synvinklar, vänner , familj, arbetskamrat, lärare, någon helt utomstående.

Jag ska fila på mitt soundtrack och lägga upp det här, stay tuned 👌

Hate goodbyes

Igår åkte Malins kompis lina hem efter att ha vart här i en månad, en massa bus har vi hunnit hitta på, och många beachdagar. Och idag "böts hon av" utav Johans familj. Och snart kommer min familj, galet.

Har öppnat en ny lite finare restaurang/nattklubb här ( lite som folkets eller hattis hemma) 
ÄLSKAR det, äntligen ett ställe där det hänger lite normalt folk och nu känner man sig inte uppklädd i onödan, för på de andra klubbarna kommer folk in i typ flip flops och sunkiga kläder.

VIP pass har jag och malin fått också, så vi kommer nog hänga där en hel del.

Inte fattat att det är jul snart, var liksom 3:e advent i förrgår. Måste handla julklappar... 

Och jag börjar få ångest över att det snart är dags att åka till Sverige igen, jag vill men samtidigt inte. Kanske blir så att jag åker tillbaks ett år. Vi får la se.
Finns sååå mycket annat jag också vill göra.

Och imorgon åker monkan hem också, alla bara lämnar , så sorgligt. Kan inte alla bara flytta hit till kusten och leva lyckliga resten av sina dagar? Eller kan vi flytta Australien lite närmare Europa eller komma på ett snabbare sätt att resa. Det är inte lätt när det är svårt.

Jag Malin och monkan , BBB for lajf.


Lights Såhär ser våra grannars julbelysning ut. Galet. Det lyser ju upp "lite" iaf.

Sankta lucia, skänk mig en tia

"Sankta Lucia, ljusklara hägring,
sprid i vår vinternatt glans av din fägring.
Drömmar med vingesus under oss sia,
tänd dina vita ljus, Sankta Lucia."

Ja, julkänslan är ju inte på topp här down under. Såhär har våran lucia sett ut

Och ikväll är det fest för Linda fyller 25, hon har i princip bjudit halva kusten. Det kommer bli, galet. 

Inte en femma för det har jag hemma.

XX 


Seaworld

Vi var på seaworld igår och kollade på alla delfiner i fiskskålar(skämt åsido) , pingviner osv osv. Riktigt lyckad dag trots mulet och skyfall och blixtrar till tusen när vi skulle hem (som tur var) 

Vi såg en sjölejonshow som var jätterolig, fantastiskt vad djuren kan lära sig!! Delfinshowen såg vi också, helt okej men inget som kan mäta sig mot Kolmårdens delfinshow. De pratade lite för mycket, jag vill bara se de hoppa och snurra. 


Just det när vi skulle hem kom det ju som jag nämnde värsta ovädret så vi kunde inte avsluta med att åka berg och dal banan,(de stängde ner alla attraktioner) MEN de hade iaf en karusell igång, självklart skulle vi åka den. 
Stereosonic

Haft en sån sjukt underbar och fantastisk "hållkäften" helg med lilla familjen + vänner på stereosonic. 

Vi festade som om det var vårt jobb.

En helg som kommer värma hjärtat i ett ex antal år. Sol, GRYM musik,kopparbergs cider och halvgod kebab är en sammanfattning.

Pictures speak better than words 

När vi kom hem på måndagen tog jag lina och Malin en picnic vid havet, och Malin gjorde nån konstig dans som ni ser längst ner i hörnet."ser det coolt ut?"Lata strand-dagar

Blev stranden idag igen, efter dagens träningspass på morgonen såklart 💪

Äntligen börjar min träningsbehå-bränna försvinna. Och man börjar se brun ut, man hänger ju trots allt inte så mycket i solen eller på stranden här i Australien när man är i skolan eller på jobbet om man har ett sånt. Men nu när det är lov får vi vår förbannade sol ☀️👌


På fredag drar vi till STEREOSONIC!!!!!!! Wooooooooooooop. Ska försöka att komma tillbaka hel och ren därifrån. Försöka.Så satans taggad. 
😬😬😬😬😬😬😬😬😬

Australia zoo och advent

Oi!

I söndags var det ju 1:a advent, så jag och Malin och lina drog och köpte julpynt (julgran och pepparkakshus) 
Så nu har vi lite julfint här hemma:) Malin fick en fin julstjärna hemifrån  
Också men finns inga såna lampor här som man kan hänga upp så den hänger så fint i fönstret, olysandes. 
Eftersom det var första advent tände vi också första ljuset och Lyssnade på julmusik så lite julkänsla fick vi här i värmen .

Igår var vi på australia zoo. Tänk att jag kollat på Steve irwins program alla dessa år och nu var jag där, och såg krokodilinhägnaderna man sett på tv . Såg även hans fru och familj, vart lite starstruck , hon är.ju en legend!! 

Det var jättefint där och de hyllade Steve irwin och hans arbete på hela Zolt på alla sätt de kunnat. Såg massa krokodiler och alligatorer och kängurus och andra djur. Såg en show också som var ashäftig, coolt hur de kan träna djuren. 

Husbygge.

Julfint

 
Lite zoobilder (fler på facebook)


Busade till det med glass , hehehe. 

Malin på vägen dit och på vägen hem, sleeping beauty.