spunk

 
Inatt har jag sprungit upp och ner ur sängen och in på badrummet för att hosta ur mig, typ mina inälvor.
Måste köpa hostmedicin idag...så att jag kan andas.

Igår gick jag och Lisa på vad som skulle vara en liten promenad men som blev en lång då vi gick lite vilse,
I början var vädret schysst, men ju längre vi gick desto varmare blev det och fuktigare, men vi såg en massa
roliga djur och en jättefin sjö man kan jogga runt sen.

På eftermiddagen låg vi i poolen och hängde hela gänget, försökte få lite färg utan att bränna sönder min vita hud, det går sakta men säkert. Vi smörjer in oss varje dag med solkräm,dock igår rann min ner i ögonen så jag blev helt röd, INTE skönt. 
Några köpte cyklar igår, ska jag också göra, så slipper man ta bussen till skolan hela tiden, man tjänar rätt bra på det i längden när det finns så billiga cyklar.

Annars har det väl inte hänt så mycket.

Här har ni en bild på hur min lägenhet och rum ser ut :


Två bilder från vår promenad runt sjönRise and shine!

Förkylningen börjar bli mycket bättre, svettades bara LITE inatt, haha.
Det är massa vitlök i tabletterna jag äter, så  känns som jag har vitlöksandedräkt hela tiden ( tuggumi är min bästa vän)

Vaknade tidigt idag då jag i princip sov hela eftermiddagen efter international orientation day på skolan, och sov hela kvällen och natten ( med en banan som middag) Så trött var jag, att banan var det enda jag orkade äta, och det var till och med ansträngande att tugga.


Vaknade då vid 6 imorse, har duschat och sitter med marine mask i ansiktet innan jag ska äta lite frulle.
Ska hänga med mina mates till gymmet och sen ska vi vidare och fixa bankkonto osv, blir dock inget gymmande för mig förns jag är frisk, får väl sitta och titta på. (untz...) A lady doesn't sweat, she sparkles

har inte glömt bloggen, Internet har legat nere pågrund av stormen men nu är det igång igen, 
När det regnar här, REGNAR det verkligen. Allt blir blött, vägarna översvämmade, strömmen går osv osv.
Vi gick till affären här om dagen och blev dyngsura rätt igenom, bara för att komma fram till strömavbrott och att vi inte fick handla för man inte kunde betala, så det var bara att vända på klacken och gå hem igen, haha lagomt bittra miner när vi gick hem igen som blöta katter.

Har lyckats blivit dunderförkyld, men är på bättringsvägen sen mina vänner köpte tabletter åt mig på apoteket, skulle säkert inte få säljas i sverige men så länge de gör mig bättre är jag glad. Förkylningen gör att jag blir väldigt trött fort, hostar, snuvig , feber, ont i huvudet, temperaturen svajjar upp och ner i kroppen.. Så har lagt mig tidigt varje kväll sen jag blev sjuk, vilket var typ samma dag jag kom hit.

Vi har lagat mat ihop varje kväll hittils för de flesta har inte så många roomies än, jättemysigt. Kommer nya studenter varje dag så vi blir fler och fler. På fredag får vi träffa alla i vårt program så det ska bli kul.
Inte hunnit handla allt jag behöver än eftersom jag varit sjuk så har fått skjuta upp det tills jag orkar gå till affären och bära hem allt. Imorgon hade jag iaf tänkt gå till banken och styra upp ett australienskt bankkonto.

Nu har jag ett australienskt nummer också, fick låna en mobil av malin för båda mina är låsta men johan ska försöka låsa upp min xperia. Vill låsa upp min iphone men jag kan nog inte göra det förns om några månader eftersom jag köpte den så nyligen...
 
Idag är det jättefint och soligt , lite jobbigt att vara sjuk då men what to doooo. Längtar tills jag får lite färg på mig för just nu är jag lika blek som vitt papper känns det som , otroligt "snyggt"

Nu ska jag sova, igen, ( typ det enda jag gör haha) VILL BARA BLI FRIIIIIISK:

tjabalabala

Sunshine coast

Sitter på mitt rum nu här i sunshine coast, lite ovant med kackerlackor och heltäckningsmatta osv men jag vänjer mig väl. Resan var lång och jobbig( särskilt Mellanlandingen i kina för ingen kunde engelska), men det gick bra, är ju här nu ellerhur?! ;) 

Plånboken blev väl i princip länsad när man kom fram för att betala BOND och en massa annat,
måste skaffa australienskt bankkonto och mobilnummer så jag inte blir ruinerad.
Handlat mat och handdukar och kuddar och så idag, måste dock köpa en massa annat mer, finns typ
INGET här, och jag är pank redan. Inte ens galgar finns på rummet.

ALLT LÖSER SIG, är det enda jag orkar intala mig själv just nu. 
Har redan hemlängtan, inte slagit mig förns nu att jag faktiskt ska vara här i ett och ett halvt år.
Det gick så fort, inte hunnit tänka. Men den lägger väl sig sen.

Det var en kackerlacka i duschen när jag hade duschat klart, trodde jag skulle dö, men den kastade jag ner i toaletten lika snabbt som jag såg den.

Det har tokregnat hela dagen , just nu är klockan 15.38, får väl se vad som händer senare.
Är hungrig också, får väl laga något sen... Vet knappt vad jag köpte, blev så stressad för jag fick skjuts av en av dom som jobbar i receptionen för hon skulle ändå dit och handla.

Trött i huvudet. Hoppas ni har det bra där hemma. 
saknar er.


Everything that shines ain't always gonna be gold

Det är nog rekord på Mängden tårar som har runnit längs mina och andras kinder den här veckan.
Älskar att åka men hatar att säga hejdå, även om jag vet att jag inte är borta föralltid är det jobbigt att lämna de jag älskar.

Anyhoooo, så är jag nu färdigpackad, tror jag. Hoppas på ingen övervikt men blir lite meck i amsterdam då jag får ha mer vikt i väskan därifrån men mindre i handbagaget...( oh lord )

Mycket sista de senaste dagarna också.
Sista duschen
Sista ridpasset
Sista goset med valparna
Sista jobbpasset på folkets
Sista gången jag träffar vissa på 18 månader
Osv osv.

Har ju dock en massa "första" framför mig.
Nu ska jag försöka sova en sista gång i MIN säng.

"Kvittar vad som väntar bakom nästa krök, för jag vet det kommer ordna sig"