Tankar, pengar, fest och gosedjur

hallelåja

Har lyckats bli sjuk igen, den här gången var det bara en lättare förkylning med halsont som jag hoppas *peppar peppar* är över på måndag eftersom jag faktiskt känner mig bättre idag, fortfarande trött och snuvig men halsontet är borta. Fortfarande oklart om det kan vara förkylning blandat med pollenallergi, orkar inte och har inte råd att köpa allergitabletter heller för den delen.

Tiden går fort, fattar inte att jag snart varit här i ett år, och har bara 6 månader kvar. Jag vet inte ens om jag vill hem, fast jo det vill jag, men man vill ju stanna samtidigt ( skönt dilemma) Synd att det är så satans långt hem... känner mig inte redo att flytta hit och lämna allt annat bakom mig, har för mycket som jag håller kärt och så mycket annat jag har kvar att göra, säsonga nånstans i europa tillexempel eller åka till USA ett år och jobba / plugga något och hälsa på nardin kanske?! Mycket tankar... Men ni kan vara lugna, jag kommer hem i sommar eller vinter, förvirrande det här med klimaten, jag har ju sommar nu. Har inte gått och kärat ner mig i nån australiensk snubbe heller som hälften av de andra tjejerna här. Sånt har jag inte tid för. Frank min trogne gosedjursbulldog är den enda jag behöver krama om nätterna.

Börjar dra ihop sig mot stereosonic nu också, ska bli så sjukt jävla kul och bara gå loss med brudarna och alla våra vänner som ska dit.

Malins lina kommer nu på tisdag och med henne ska vi hitta på lite saker också, och en massa födelsedagar och andra events kommer upp hela tiden så det är fullt upp. Ska bli superskönt med lov, slutspurtar nu i skolan med alla uppgifter som ska in, den största inlämningen jag har kvar är en årsplanering för ett hockeylag, hur jag skulle lägga upp deras träning under året etc etc... kul men tidskrävande.

Vi hade tacokväll här igår med lite kompisar, jättemysigt. Pratade bland annat om hur konstigt det ska bli att fira jul i ett så varmt land och utan snö, man har liksom inte riktigt julkänslan. Kom också fram till att australien lever ju bak och fram, sommar när det är vintermånader och vinter när det är sommarmånader, skitknasigt och fel.
Julen ska vara vit och kall och mysig, i år springer man väl runt i bikini haha.

Min rehab går bra och ryggen blir bättre och bättre, långt ifrån klart dock och jag kommer behöva fortsätta med rehab resten av mitt liv. Det är kämpigt från och till, men det är bara att acceptera läget. Jag kommer aldrig bli "frisk" och det gäller att göra det bästa av situationen, finns ju de som har det värre. Målet är att kunna springa igen och squatta ordentligt, samt ha core som en gud, typ malins core. 

Jaha, idag då. Blir att spela in en 15 min pilatesklass med de andra i gänget och lämna in den så man får sitt pilatesinstruktör bevis. Sen ska jag nog förmodligen ut och äta ikväll med malin och hennes gamla roomies, eller ah jag ska följa med iaf sen om jag ska äta något får vi se, inte världens tätaste student om vi säger så.
En kopp te kanske haha.
ZUP
TjingelingKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback