Alla stjärtans dag

Tjabba tjena.

Nu är lovet över , så nu är leken färdig och verkligheten knackade på dörren för någon vecka sen. Tillbaks till rutiner, matlådor, träning , väckarklocka på morgonen etc ..skönt på ett sätt, sen att man inte får sova hur länge man vill (förutom måndagar som är lediga, fuck yeah) det är en annan femma. Tidiga morgnar har jag lite hatkärlek till. 

Ska bli kul att ha en massa klienter den här terminen. Börjar få panik över att jag ska hem i sommar, blandade känslor över det... Så mycket nya vänner både svenska som australienska, men alla måste vi ju lämna TAFE förr eller senare.
Vissa filurer blir nog kvar i ens liv ändå.

Lovet var asnajs, mycket fest , god mat och trevligt sällskap. Dock skötte vi träning och kost helt ok, märktes när vi gjorde nya mätningar och det inte var allt för stora ändringar. Men nu är träningen och näringsplanen igång igen och ska bli kul att se resultatet om 3-4 månader.  Rehaben går också asbra.

Har fått en kompis på vägen hem från TAFE, en hundvalp som bor i ett hus jag går förbi , sitter där och väntar vid grinden, så söt att jag funderar på att sno den. Funderar. 

Kollat på en jävla massa OS också, bäst. Nu blir det hockey , Sverige -Schweiz, köttaaaa!!! Hoppas fan det blir ett OS guld, såg bra ut förra matchen iaf, sjukt värt att gå upp 3 på morgonen.

Kanske blir en nykter utgång ikväll om vi blir taggade av matchen, man vet aldrig. 

KOM IGEN SVERIGE!!!!!!!

Juste alla stjärtansdag i ära var det legday idag, hade dejt med legpressen och blev deadliftad av rapphoran. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback